Heb jij last van stijve of gespannen spieren? Vanaf heden kan je ook bij onze praktijk in Putten ook terecht voor ontspanningsmassage.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een rustgevende massagevorm die tot doel heeft om het lichaam en de geest te ontspannen. Tijdens een ontspanningsmassage worden zachte en kalmerende technieken toegepast om spierspanning te verminderen en stress te verlichten. De massage bevordert de bloedcirculatie en zorgt voor een betere doorstroming van energie door het lichaam. Het helpt ook om de productie van stresshormonen te verminderen en het gevoel van welzijn te vergroten. Ontspanningsmassage biedt een waardevolle gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van een moment van diepe ontspanning en rust.

Waarom massagetherapie?

Massage zorgt voor ontspanning in het lichaam en kan een pijn verlichtende werking hebben op spierklachten. Kortom een massagebehandeling heeft een tal van voordelen voor zowel het lichaam als de geest. Denk hierbij o.a. aan:

  • Het verminderen van spierspanning
  • Activatie van de bloed en lymfecirculatie
  • Bevordering van herstel
  • Positieve invloed op het welbevinden
  • Vermindering van spanning en stress

Massages in Putten

In de toekomst wordt het aanbod aan massages in Putten uitgebreid met sportmassage en zwangerschapsmassage. Als dit zover is, brengen we je hiervan uiteraard op de hoogte.

De massages worden bij onze praktijk uitgevoerd door onze ervaren masseur Jorieke Besselen – Jakobs.

Even voorstellen

Jorieke is bij ons werkzaam als gediplomeerd masseuse. Je kent haar waarschijnlijk vanuit de oefenzaal. Naast masseuse is Jorieke namelijk ook fitnesstrainer en behaalde ze zowel de opleiding Small Group Trainer al de Fitness Master. De volgende opleiding is al in aantocht, Jorieke is gestart met de opleiding tot medisch fitnessinstructeur. Je zal Jorieke dan ook nog vaak tegenkomen in de oefenzaal voor het geven van fitness en het begeleiden van de groepstrainingen.

Tarieven

Je kan zowel een massage voor 30, 45 als 60 minuten boeken. Bekijk hier de actuele tarieven voor de verschillende soorten massages.

Afspraak maken

Afspraak maken voor ontspanning- of (sport) massage? Dat kan door te bellen naar 0341-357289 of mail naar info@fysiotherapiecentrumputten.nl.

Direct een afspraak maken

Direct online een afspraak inplannen? Of ben je op zoek naar verdere informatie? We helpen je graag verder.