Over ons

Bij Fysiotherapie Centrum Putten werken wij met een specialistisch team van betrokken fysiotherapeuten. Met passie voor ons vak willen wij samen met jou werken aan een optimaal herstel.

Multidiciplinaire samenwerkingen

Naast fysiotherapie werken er in onze praktijk podotherapeuten, een diëtiste en een Cesar oefentherapeut. Door de korte lijnen versterken wij elkaars dienstverlening en zien wij een diversiteit aan patiënten in de praktijk.

Met passie voor ons vak werken we samen met jou aan een zo optimaal mogelijk herstel!

– Team Fysiotherapie Centrum Putten

Logo Fysiotherapie Centrum Putten

Fysio-Move en groepslessen

Met preventief trainen en bewegen voor jong en oud is de oefenzaal dagelijks gevuld met sportende mensen. Fysio-Move biedt uitkomst aan mensen die lekker willen sporten in de omgeving van Putten.

Begeleiding van sporters

Fysiotherapie Centrum Putten begeleidt daarnaast sporters en dansers van Jazzdansvereniging Orion uit Putten. Bij het begeleiden van deze sportgroepen trainen wij op een leuke manier aan specifieke doelen als krachttraining, evenwichtsoefeningen en uithouding.

Behandelplan op maat

Elke patiënt is uniek en krijgt van ons een uitgebreid behandelplan op maat. Doordat wij altijd maatwerk bieden is onze zorg van hoge kwaliteit. Onze therapeuten zijn blijvend in ontwikkeling en volgen diverse opleidingen om jou zo optimaal mogelijk te behandelen.

Bereikbaarheid

De praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum van Putten. Voor het gezondheidscentrum aan de Engweg is voldoende gratis parkeergelegenheid. De praktijk is rolstoelvriendelijk en goed bereikbaar.

Directe toegankelijkheid

Fysiotherapie is sinds 2006 direct toegankelijk, je hebt geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig om je aan te melden. Mocht het nodig zijn, dan kan er in overleg met de patiënt contact worden gezocht met de huisarts.

Fysiotherapie Centrum Putten is aangesloten bij