Fysiotherapie in Putten

Schouderfysiotherapie

Fysiotherapie

Wij staan met onze betrokken en gespecialiseerde fysiotherapeuten in Putten voor je klaar. We helpen je met onze fysiotherapie en zo werken we samen aan jouw klachten voor een optimaal herstel.

Menselijk lichaam

Het menselijk lichaam is een prachtig en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten. Het is verbazingwekkend hoe alle onderdelen met elkaar samen werken en je elke dag weer in beweging weten te krijgen. Helaas kunnen er klachten optreden waardoor je in je beweging beperkt wordt. Hierbij biedt fysiotherapie ondersteuning.

Specialist in bewegen

Gelukkig weten onze fysiotherapeuten alles over bewegen en mogelijke klachten die daaruit voort kunnen komen. Je kunt bij ons terecht voor uiteenlopende klachten, training of het preventief trainen om klachten te voorkomen.

Binnen onze praktijk werken diverse specialisten. Zo hebben wij naast de algemene fysiotherapie ook specialisten voor schouderfysiotherapie, lage rug-, wervelkolom- en longfysiotherapie. De therapeuten van onze fysiotherapie zijn gecertificeerd om patiënten te behandelen met COPD of te ondersteunen bij een revalidatie na een corona-besmetting. De praktijk is daarnaast ook aangesloten bij het chronisch zorgnetwerk.

Fysiotherapie: zorg op maat

Bij een eerste afspraak gaat de fysiotherapeut met je in gesprek en probeert hij of zij een zo volledig mogelijk beeld van je klachten te krijgen. Dit doen we middel een intakegesprek met uitgebreid onderzoek.

Op basis daarvan stellen we samen met jou een behandelplan op. Dat is onze zorg op maat. Elk mens is anders en heeft behoefte aan een eigen behandelplan. We werken in onze praktijk daarnaast met enkele vaste richtlijnen als basis om je zo te ondersteunen in een zo optimaal mogelijk herstel. We zetten alles op alles om tot een goed eindresultaat te komen.

Direct een afspraak maken

Direct online een afspraak inplannen? Of ben je op zoek naar verdere informatie? We helpen je graag verder.