Het team van Fysiotherapie Centrum Putten bestaat uit een goede mix van bekende gezichten die al langere tijd bij de praktijk werkzaam zijn, gecombineerd met een aantal nieuwe therapeuten die vol enthousiasme bij de praktijk aan de slag zijn gegaan. Hoogste tijd dus om het team van Fysiotherapie Centrum Putten aan je voor te stellen!

Annold Den Besten - fysiotherapeut Putten

Annold Den Besten

Eén van onze nieuwste aanwinsten van het team is Annold! Naast algemeen fysiotherapeut is Annold zeer geïnteresseerd in sportrevalidatie en revalidatie bij orthopedische klachten, denk hierbij bijvoorbeeld aan het herstel na een nieuwe knie of nieuwe heup. Annolds grootste hobby is basketbal, de sport beoefend hij al vanaf zijn 11ste jaar. Een sportblessure en een bezoek daarvoor aan de fysiotherapeut, waren het begin van Annolds interesse in het vak fysiotherapie. Met een brede blik kijkend naar de onderliggende oorzaak waarom een persoon klachten ervaart is een leuke uitdaging en Annold helpt dan ook graag om je doelen te behalen.

Specialisaties: algemeen fysiotherapeut, sportrevalidatie, orthopedische revalidatie

Shaquilla Timmer - fysiotherapeut Putten

Shaquilla Timmer

Shaquilla is naast algemeen fysiotherapeut druk aan het studeren voor haar master osteopathie. Ze is zeer geïnteresseerd in de werking van het menselijke lichaam en kijkt verder dan alleen de klacht zelf. Het is namelijk belangrijk om niet alleen naar de klacht zelf te kijken maar ook naar de persoon achter de klacht.

Shaquilla is begonnen met werken in de fitness, dit heeft ze uitgebreid door een blessurepreventie traject voor sporters op te zetten. Hierna is ze verder gaan studeren tot fysiotherapeut, maar uitgeleerd is ze nooit.

Naast werken en studeren is Shaquilla druk met sporten, waarbij bokszak training een van haar favoriete bezigheden is.

Specialisaties: algemeen fysiotherapeut, osteopaat i.o.

Jorieke Besselen-Jakobs fitness Putten

Jorieke Besselen-Jakobs

Jorieke is onze nieuwste aanwinst op het gebied van fitness en groepstraining. We zijn blij dat ze ons team wil komen versterken. Jorieke is woonachtig in Putten, getrouwd en trotse moeder van twee kinderen. Sport is haar grote passie. Van snowboarden tot indoorklimmen. Maar het meeste is Jorieke toch te vinden in de fitness.

Twaalf jaar geleden is Jorieke begonnen als fitnessinstructrice en voedingsdeskundige. Ze is erg gemotiveerd om je te begeleiden in de oefenzaal door middel van revalidatie, het behalen van specifieke doelen of kleinschalige groepstraining, zoals Fysio-Move.