Het team van Fysiotherapie Centrum Putten bestaat uit een goede mix van bekende gezichten die al langere tijd bij de praktijk werkzaam zijn, gecombineerd met een aantal nieuwe therapeuten die vol enthousiasme bij de praktijk aan de slag zijn gegaan. Hoogste tijd dus om het team van Fysiotherapie Centrum Putten aan je voor te stellen!

Marvin Tulner fysiotherapie centrum Putten

Marvin Tulner

Marvin beoefent het vak fysiotherapeut al sinds 2012 met volledige passie. Naast dat Marvin de praktijkmanager is van onze fysiotherapiepraktijk Putten, focust hij zich graag op de schouder- en sportrevalidatie. Loop jij met klachten rond en zou je hier graag aan willen werken? Dan hoopt Marvin met jou aan de slag te gaan en een herstelplan op te stellen. Zijn doel: Samen werken aan een optimaal herstel.

Specialisaties: schouderspecialist, wervelkolomrevalidatie, hoofd-hals-nek state of art, medical taping, medisch fitness en brace maker.

Harmen van Walderveen Fysiotherapie Centrum Putten

Harmen van Walderveen

Harmen is gek op alles wat met sport en bewegen te maken heeft en dan met name in de fitnesswereld. Bij Fysiotherapie Centrum Putten beheerd Harmen de oefenzaal en houd hij zich bezig met revalidatie, Fysio-Move (small group training, gericht op het weer fit worden en het behalen van jouw specifieke doelen) en leefstijlinterventie. Daarnaast is Harmen fysiotherapeut in opleiding, over een tijdje kan je dus ook een afspraak bij hem inplannen voor fysiotherapie!

Specialisaties: Personaltrainer, sportgroepen, Fysio-Move en fysiotherapeut i.o.

Annold den Besten Fysiotherapie Centrum Amsterdam

Annold Den Besten

Eén van onze nieuwste aanwinsten van het team is Annold! Naast algemeen fysiotherapeut is Annold zeer geïnteresseerd in sportrevalidatie en revalidatie bij orthopedische klachten, denk hierbij bijvoorbeeld aan het herstel na een nieuwe knie of nieuwe heup. Annolds grootste hobby is basketbal, de sport beoefend hij al vanaf zijn 11ste jaar. Een sportblessure en een bezoek daarvoor aan de fysiotherapeut, waren het begin van Annolds interesse in het vak fysiotherapie. Met een brede blik kijkend naar de onderliggende oorzaak waarom een persoon klachten ervaart is een leuke uitdaging en Annold helpt dan ook graag om je doelen te behalen.

Specialisaties: algemeen fysiotherapeut, sportrevalidatie, orthopedische revalidatie

Isabel van Veldhuizen Fysiotherapie Centrum Putten

Isabel van Veldhuizen

Wat zijn we blij dat Isabel besloten heeft om het team van Fysiotherapie Centrum Putten te komen versterken. Deze ervaren fysiotherapeut is een expert op het gebied van artroseklachten, maar ook revalidatietrajecten zoals revalidatie na kruisbandletsel, een nieuwe knie en nieuwe heup hebben zeer haar interesse. Haar doel? Samen werken naar een zo’n optimaal mogelijk herstel, afgestemd op de activiteiten die voor jou het belangrijkst zijn.

Specialisaties: algemeen fysiotherapeut, artrose specialist, sportrevalidatie, revalidatie (kruisbandletsel, nieuwe heup, nieuwe knie), chronische klachten, medical taping

Jorieke Besselen-Jakobs

Jorieke is onze nieuwste aanwinst op het gebied van fitness en groepstraining. We zijn blij dat ze ons team wil komen versterken. Jorieke is woonachtig in Putten, getrouwd en trotse moeder van twee kinderen. Sport is haar grote passie. Van snowboarden tot indoorklimmen. Maar het meeste is Jorieke toch te vinden in de fitness.

Twaalf jaar geleden is Jorieke begonnen als fitnessinstructrice en voedingsdeskundige. Ze is erg gemotiveerd om je te begeleiden in de oefenzaal door middel van revalidatie, het behalen van specifieke doelen of kleinschalige groepstraining, zoals Fysio-Move.