Sport

Werk aan je gezondheid, fitheid en conditie tijdens onze uitdagende groepslessen. De groepslessen van Fysiotherapie Centrum Putten zijn geschikt voor elk niveau. Of je nu net begint met trainen of een ervaren sporter bent, de training wordt aangepast op jouw kunnen.

Ervaren trainers

De groepslessen worden altijd gegeven door een ervaren trainer of fysiotherapeut en vinden plaats in onze moderne fitnesszaal, die van alle nieuwste oefenmaterialen voorzien is.

Gratis proefles

Een keer meedoen met onze groepslessen? (Die naast uitdagend ook gewoon heel leuk zijn om te volgen.) De eerste proefles is gratis.

Circuittraining groepstraining bij Fysiotherapie Centrum Putten

Circuittraining

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende training waarbij het hele lichaam wordt getraind? Dan is circuittraining dé training voor jou!

Fysio Move

Sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Samen werken aan jouw doelen op het gebied van kracht, conditie en fitheid.

Fysio Move training bij Fysiotherapie Centrum Putten
Core stability groepstraining bij Fysiotherapie Centrum Putten

Core Stability Training

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende training waarbij het hele lichaam wordt getraind? Dan is core stability training dé training voor jou!

Personal Training

Op zoek naar persoonlijke begeleiding? Dan is personal training vast iets voor jou. Van 1 op 1 training tot small group training met maximaal 4 deelnemers.

Personal training bij Fysiotherapie Centrum Putten

Lesrooster groepslessen

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
08.00
09.00
Fysio-MoveFysio-MoveFysio-Move
10.00Circuittraining
11.00Fysio-MoveFysio-Move
12.00
13.00Fysio-MoveFysio-MoveFysio-Move
14.00Fysio-Move
15.00Fysio-Move
16.00Fysio-Move
17.00
18.00Fysio-Move
19.00CircuittrainingFysio-Move
20.00Fysio-Move
Bekijk hier de tarieven van de groepslessen