Sportfysiotherapie

Topsporters fysiotherapie

Ben jij een echte sporter, dan ben je bij Fysiotherapie Centrum Putten aan het juiste adres. Binnen onze praktijk begeleiden wij al jaren topsporters van het hoogste niveau. We werken samen aan een optimale voorbereiding voor de training. We trainen op verschillende aandachtsgebieden en helpen met blessures, mocht dit nodig zijn.

Fysiotherapie voor recreatieve sporters

Naast topsporter begeleiden we ook veel recreatieve sporters met aandacht. Ben jij een sporter die hulp nodig heeft bij een manier van trainen, dan ondersteunen we je graag. Ook behandelen we (terugkerende) blessures en geven je hiervoor tips. Wij hebben naast alle fysiotherapeuten die veel kennis hebben van sport ook een gespecialiseerde sportfysiotherapeut binnen onze praktijk. We begeleiden sporters van alle niveaus en helpen ook jou graag met je eigen sportdoel.

We geven advies en denken met jou als sporter mee. Wil je naar een specifiek doel trainen, wij helpen je graag. Of het nu gaat om kracht, stabiliteit of uithoudingsvermogen, middels diverse methodes werken we aan een volgend doel.

Sportblessures

Naast het begeleiden en adviseren over jouw training kunnen we je helpen met sportblessures. Sportblessures zijn vervelend en vaak terugkomend. Door bijvoorbeeld het toepassen van medical taping kunnen wij specifieke spiergroepen of gewrichten ondersteunen in stabiliteit.

Direct een afspraak maken

Direct online een afspraak inplannen? Of ben je op zoek naar verdere informatie? We helpen je graag verder.