Contact

Wil je meer informatie over onze fysiotherapeutische mogelijkheden? Een afspraak inplannen of een keer mee doen met onze sport en groepslessen? We helpen je graag verder!

Neem contact met ons op

Voor algemene vragen kun je ons een bericht sturen via het contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar, om een lid van ons serviceteam of expert te spreken.

Liever direct een afspraak inplannen? Maak dan gebruik van onze online tool om direct een afspraak te maken met je fysiotherapeut.

Logo Fysiotherapie Centrum Putten

  Online afspraak

  Plan direct online je afspraak in!

  Fysiotherapie Centrum Putten

  Bij Fysiotherapie Centrum Putten werken wij met een specialistisch team van betrokken fysiotherapeuten. Met passie voor ons vak willen wij samen met jou werken aan een optimaal herstel.

  Voor jong en oud is het mogelijk om onder goede begeleiding te sporten bij Fysiotherapie Centrum Putten. Onze fysiotherapiepraktijk heeft 7 behandelruimtes, een comfortabele wachtruimte en een grote oefenzaal.

  Bereikbaarheid

  De praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum van Putten. Voor het gezondheidscentrum aan de Engweg is voldoende gratis parkeergelegenheid. De praktijk is rolstoelvriendelijk en goed bereikbaar.