Massage

Heb jij last van stijve of gespannen spieren? Of ben je op zoek naar meer ontspanning in je lichaam?  Bij onze praktijk in Putten kan je vanaf nu ook terecht voor ontspanningsmassage.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een rustgevende massagevorm die tot doel heeft om het lichaam en de geest te ontspannen. Tijdens een ontspanningsmassage worden zachte en kalmerende technieken toegepast om spierspanning te verminderen en stress te verlichten. De massage bevordert de bloedcirculatie en zorgt voor een betere doorstroming van energie door het lichaam. Het helpt ook om de productie van stresshormonen te verminderen en het gevoel van welzijn te vergroten.

Ontspanningsmassage biedt een waardevolle gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van een moment van diepe ontspanning en rust.

De voordelen van massagetherapie

Massagetherapie biedt tal van voordelen voor zowel de fysieke als mentale gezondheid. Het kan helpen bij het verminderen van spierspanning en het verlichten van pijnlijke spieren en stijfheid. Bovendien stimuleert massage de doorbloeding, wat helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en het bevorderen van genezing.

Massagetherapie heeft ook bewezen effectief te zijn bij het verminderen van stress, angst en depressie, en kan een gevoel van ontspanning en welzijn bevorderen. Ten slotte kan regelmatige massage bijdragen aan het verbeteren van de slaapkwaliteit en het versterken van het immuunsysteem.

Soorten massage

De massageses worden bij onze praktijk in Putten uitgevoerd door de ervaren en gediplomeerde masseur Jorieke Besselen – Jakobs. De volgende massages worden door Jorieke gegeven:

  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Zwangerschapsmassage

Tarieven

Je kan zowel een massage voor 30, 45 als 60 minuten boeken. Bekijk hier de actuele tarieven voor de verschillende soorten massages.

Afspraak maken

Afspraak maken voor ontspanning- , sport- of zwangerschapsmassage? Dat kan door te bellen naar 0627827144 of mail naar info@fitbyjorieke.nl. Meer informatie over de verschillende massages kan je vinden op www.fitbyjorieke.nl.