Fysiotherapie Centrum Putten

Je hebt het misschien al gezien in onze praktijk of op social media, maar Bont Fysiotherapie gaat verder onder een nieuwe naam: Fysiotherapie Centrum Putten. Hoogste tijd om je daar iets meer over te vertellen.

Veranderingen en mooie kansen

Na meer dan 40 jaar trouwe dienst zijn de oud-eigenaren van Bont Fysiotherapie nu al enige tijd aan het genieten van hun welverdiende pensioen. Een grote verandering, maar ook een verandering met mooie mogelijkheden en kansen. Ook voor jou.

Moderne fysiotherapiepraktijk

Zo is de praktijk volledig gerenoveerd tot een moderne fysiotherapiepraktijk en beschikt de locatie nu over een grote oefenzaal, ingericht met innovatieve trainingsapparatuur. Onder begeleiding van de fysiotherapeut kan je hier werken aan een zo optimaal mogelijk herstel. Ook bieden we een uitgebreid lesschema groepstrainingen aan.

Dit zijn de voordelen van Fysiotherapie Centrum Putten voor jou!

Er is dus eigenlijk veel meer veranderd dan alleen de naam. Dit zijn de voordelen van Fysiotherapie centrum Putten voor jou!

  • Deskundig team enthousiaste fysiotherapeuten, een mix van bekende en nieuwe gezichten
  • Moderne oefenzaal waar je perfect kan werken aan je klachten
  • Een geheel gerenoveerde praktijk waar je je meteen welkom voelt
  • Een uitgebreid aanbod aan groepslessen. Verbeter je conditie of train preventief om klachten te voorkomen.
  • Gevestigd in het Gezondheidscentrum Putten, waardoor we altijd korte lijntjes hebben met de andere zorgverleners in het pand

Wees welkom

Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Kom dan gerust eens binnenlopen. We vertellen je graag meer over onze mooie nieuwe praktijk.