Heb je zin om het nieuwe jaar sportief, fit en met gratis groepslessen te beginnen? Speciaal voor jou en de andere sportleden van Fysiotherapie Centrum Putten loopt er tot half januari een leuke actie.

Train gratis met onze decemberactie!

Om anderen kennis te laten maken met ons aanbod aan groepslessen en voor jou het trainen nog net iets leuker en goedkoper te maken lanceren we deze maand onze decemberactie. Meld een nieuwe trainer bij ons aan en ontvang 3 sportlessen cadeau! Een win-win situatie, want voor de nieuwe trainer is de eerste sportles ook geheel GRATIS.

De voordelen voor jou:

  • 3 Gratis groepslessen
  • Stapelkorting: hoe meer nieuwe leden je aandraagt, hoe meer gratis trainingen jij verdient
  • De eerste groepsles is voor de nieuwe trainer altijd GRATIS

3 Sportlessen cadeau

Ken jij iemand die het ook leuk zou vinden om mee te doen aan onze uitdagende groepslessen onder enthousiaste begeleiding van een van onze ervaren trainers? Neem je familie, vrienden en kennissen dan gezellig mee en verdien tegelijkertijd 3 gratis sportlessen.

Tot snel in de sportzaal!


Team Fysiotherapie Centrum Putten

Actievoorwaarden:

  • Onze decemberactie loopt van 1 december tot 16 januari 2023
  • Fysiotherapie Centrum Putten biedt 3 extra gratis lessen aan wanneer je een nieuw persoon aanmeldt voor de sportlessen. De persoon is officieel aangemeld wanneer er daadwerkelijk een sportkaart wordt afgenomen. Uiteraard krijgt de persoon altijd een gratis proefles.
  • U kunt gebruik maken van stapelkorting. Melden meerdere mensen zich aan. Krijgt u meer sportlessen. Deze gratis lessen mogen verdeeld worden onder de aangemelde deelnemers maar hoeft uiteraard niet.
Groepstraining bij Fysiotherapie Centrum Putten