De lente is al in volle gang en de zomer komt al bijna om de hoek kijken. Tijd om er weer op uit te trekken en lekker fit te worden.

Trainen in kleine groepen en werken aan jouw doelen

Er zijn natuurlijk allerlei soorten sporten, maar wil je in kleine groepen onder begeleiding van een fysiotherapeut werken aan jouw specifieke doelen, dan is Fysio-Move vast iets voor jou!

Fysio-Move

Fysio-Move is onze populairste groepsles. Dat alles heeft te maken met de leuke en uitdagende trainingen, aangepast op jouw niveau. Omdat de groepen altijd klein zijn, kan je rekenen op veel persoonlijke begeleiding en aandacht van onze trainers. Zo houden we goed in de gaten of je de oefeningen correct uitvoert en dat deze passen bij de door jouw gestelde doelen.

Wat zijn jouw doelen?

Over doelen gesproken. Die zijn natuurlijk voor iedereen weer anders. Wil je fitter worden, sterker, werken aan je conditie of misschien nog net die extra kilo’s afvallen voor de zomer, het kan allemaal. Het zijn jouw doelen en dat is precies waar we aan gaan werken.

Laat de zomer maar komen

Wil je sportief en fit de zomer in? Kom dan een keer meetrainen met Fysio-Move. De eerste les is gratis, zodat je mooi kan uitproberen of deze trainingsvorm bij je past.

Zien we je snel?