Personal training

Personal training is het bezig zijn met sport en fitness, onder persoonlijke begeleiding van een personal trainer. Dit betekent dat je 1 op 1 bezig bent met een trainer die jou een privé les geeft. Samen met de trainer stel je jouw fitness doelen op, waardoor het makkelijker en leuker is om deze te behalen.

Waarom personal training bij Fysiotherapie Centrum Putten?

Personal training biedt veel voordelen, we zetten ze even op een rijtje:

  • Doelen stellen en behalen

Wanneer je begint met trainen is het belangrijk om een duidelijke doelstelling te hebben. Om jouw doelstellingen te halen, gaan we kijken naar waar je nu staat. Het is nodig om een startpunt te stellen, en vanuit daar gaan we bouwen naar het gewenste eindresultaat. Samen maken we een routekaart naar jouw doelen.

  • Persoonlijk

De training wordt op jou afgestemd. Er zijn veel verschillende mogelijkheden waardoor trainen altijd op jouw voorkeuren afgestemd kan worden. Zo weet je zeker dat je plezier haalt uit het trainen en de oefeningen die je doet.

  • Juiste techniek

De personal trainer heeft gestudeerd om jou de juiste techniek aan te kunnen leren. Hiermee voorkom je blessures en kun je vanaf dag 1 op de juiste manier aan de slag met het behalen van jouw doelen.

  • Motivatie

Een personal trainer is een echte stok achter de deur en geeft motivatie. Niet alleen tijdens de trainingen maar ook daarbuiten. Het is namelijk een grotere drempel om een training af te zeggen wanneer je weet dat er een trainer op je wacht.

Ook tijdens de training zal de personal trainer jou motiveren. Ze weten precies wanneer ze je net dat beetje extra kunnen laten doen.

Personal trainings pakketten Putten

Woon je in Putten, Ermelo of omliggende gemeentes en ben je op zoek naar een personal trainer met medische achtergrond, dan ben je bij ons aan het goede adres!

We bieden verschillende pakketten personal training aan in onze praktijk in Putten. Zo kan je personal training combineren met je favoriete groepsles of kiezen voor de budget vriendelijke variant, small grouptraining. Hierbij deel je de kosten voor de personal trainer met 4 andere trainers. Ben je op zoek naar een kundige en ervaren trainer die specifiek rekening houdt met de door jouw gestelde trainingsdoelen, dan helpen we je graag verder.

Groepslessen

Wist je dat Fysiotherapie Centrum Putten ook een uitgebreid aanbod aan groepslessen aanbiedt? Samen sporten onder deskundige begeleiding. De eerste proefles is altijd gratis, zodat je vrijblijvend kan kijken of deze les bij je past. Zien we je snel?