Waarom wij geen contract meer hebben met Zorg&Zekerheid

Onlangs hebben wij te horen gekregen dat de vergoeding voor fysiotherapie voor 2023 dermate onderbetaald dat wij voor dit bedrag u niet de gewenste zorg kunnen leveren waar wij als praktijk naar streven. In deze omstandigheden met hoge inflatie geeft Zorg&Zekerheid zelfs een tariefverlaging, terwijl de fysiotherapie al 20% onder de kostprijs werkt. Hierdoor zijn wij als praktijk genoodzaakt deze contracten niet te tekenen.

Uw keuze

Wij informeren u zodat u zelf de keuze heeft hoe u volgend jaar uw zorgverzekeringspakket wilt inrichten. Er zijn daarbij verschillende keuzes.

Indien u bij Zorg & Zekerheid blijft kunt u nog steeds bij ons terecht en van onze diensten gebruik maken. U krijgt dan van ons een factuur, deze kunt U indienen bij Zorg & Zekerheid. Let op: U krijgt slechts een (klein) deel van onze factuur door Zorg & Zekerheid vergoed. 

Of maak de overstap naar een andere zorgverzekeraar

U heeft ook de mogelijkheid om tot 31 december over te stappen naar een andere zorgverzekering. Wanneer u voor een andere zorgverzekeraar kiest dan kunnen wij, afhankelijk van de hoeveelheid behandelingen in het pakket, deze declareren bij de zorgverzekeraar. Uw therapeut kan u adviseren bij het maken van deze keuze. Er zijn verschillende zorgverzekeraars met een goed aanvullend pakket fysiotherapie.  

Voor verdere vragen, neem gerust contact met ons op

Wij wensen u veel wijsheid bij het maken van een keuze. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u altijd contact opnemen met ons.

Team Fysiotherapie Centrum Putten